Pak (kun) håndbagage til vinterrejsen

Når du skal ud at rejse, tager du sikkert ofte alt for meget med. For hvad nu hvis du får brug for et ekstra par støvler, eller hvad nu hvis du slipper op for strømper?

Men gang på gang kommer du hjem med en kuffert fyldt med ubrugt tøj, fordi du kun for behov for en brøkdel af det, du havde slæbt med. Hvis du er vant til dette, kan tanken om blot at medbringe håndbagage virke skræmmende, men det er det slet ikke.

Få gode tips til, hvad du skal tage med på vinterrejsen, når du (kun) må medbringe håndbagage.

Hvad får du helt sikkert brug for?

Inden du begynder at fylde håndbagagen, er du nødt til at gøre dig overvejelser om, hvad du helt sikkert får brug for. Skal du ned i syden sol? Så skal du i hvert fald pakke badetøjet og solcremen. Skal du tilbringe vinterrejsen i kulde? Så pak varmt undertøj – og husk at tage den varme, tykke jakke på under rejsen.

Det der ofte går galt, når kufferten skal pakkes, er sandsynligvis, at du forstiller dig, hvad du måske kunne få brug for.

Men inderst inde ved du sikkert godt, hvad du virkelig kommer til at hoppe i. Ofte bliver det samme sæt tøj brugt flere gange, mens alt det andet pænt ligger foldet sammen i kufferten.

Tænkt dig derfor grundigt om, inden du tager tingene af hylderne derhjemme.

Tøj til hele døgnet – også til restaurantbesøget!

Et godt råd er at tage ét sæt tøj af hvert med til hele døgnet. Du skal derfor medbringe ét sæt nattøj, ét sæt afslapningstøj, ét sæt hverdagstøj og ét sæt tøj til restaurantturen. Medbring blot de sko du skal bruge til de forskellige sæt tøj.

Det kan med fordel vælge et par sko, som er gode at gå i, og et par sko som er mere formelle. Så er du sikker på at være forberedt til enhver situation – selvom du blot har medbragt håndbagage.

Mangler du inspiration til tøjet til restaurantturen, kan du med fordel tjekke festkjolerne på siden DressYou.dk. Linket sender dig videre til en hjemmeside med en masse flotte kjoler, som helt sikkert er en fantastisk aften værdig.

Toiletsager

Udover at begrænse sig med tøj og sko er det også en god ide som kvinde at begrænse sig med toiletsagerne. Du synes måske, at det er svært at sortere noget fra, for du har trods alt brug for en hårbørste, shampoo, balsam og creme.

Men du behøver slet ikke at lade noget ligge derhjemme. Du kan i stedet tage mindre mængder med.

Du sparer en masse plads, hvis du blot tager en smule shampoo, balsam og creme med. Overvej gerne, om du har andre produkter, hvor du kan nøjes med at medbringe en smule. Mange steder findes der også hårtørrer, håndklæder og så videre, så det behøver du højest sandsynligt heller ikke at spilde plads på.

Du kan med fordel tjekke om disse ting er der, inden du tager afsted hjemmefra. Kig eventuelt på hjemmesiden, hvor du har booket rejsen eller ring til stedet, hvor I skal overnatte for at forhøre dig.