4 pakketips til årets telttur med backpack

Sommerferien er lige om hjørnet, og hvis du har valgt, at feriedestinationen er den vilde natur med vind i håret og duften af bål, hvor en smule regn på teltet kun bidrager til ekstra hygge, kan du læse videre om, hvordan du pakker den perfekte backpack, der indeholder alt hvad du har brug for.

En væsentlig del af din rejse er, at du får pakket din rygsæk fornuftigt, så du kun medbringer det mest nødvendige.

Det afhænger selvfølgelig i høj grad af, hvor på kloden du skal hen, og hvor lang tid din rejse varer.

Sådan pakker du din backpack: 4 gode tips

Det er ikke kun vigtigt, hvad du pakker, men også hvordan du pakker din rygsæk.

Når du skal på telttur i naturen, er det først og fremmest vigtigt, at du husker at pakke telt, liggeunderlag og sovepose.

Dette vil nemlig udgøre en stor del af dit feriehjem, og en god nats søvn kan være altafgørende, når du også bruger meget energi på eksempelvis at vandre. Ydermere er det vigtigt, at du husker redskaber til at lave mad på samt en lommekniv, så du kan lave et ordentligt måltid mad.

Service title
Husk at tjekke reglerne for knive inden du rejser, de varierer nemlig fra land til land. Du finder et godt udvalg af knive til friluftsliv hos netbutikken friluftsland.dk, som også har butikker i de større byer i Danmark.

Det tungeste i bunden:
Det er altafgørende, at du pakker de tungeste ting i bunden af din rygsæk, og helst ind mod ryggen. På denne måde bliver din rygsæk bedst at gå med, så du ikke får ondt i ryggen.

Faste pladser:
Sørg så vidt muligt for at lægge dine ting det samme sted hver gang, så du slipper for at rode din taske igennem hver gang, du skal bruge noget derfra. Du bliver også hurtigere til at pakke din rygsæk igen.

Få styr på underlaget:
Du synes måske, at du havde spændt dit underlag nok så godt på i bunden af din taske. Der er intet mere surt end at miste sit underlag, så vær sikker på, at det er spændt ordentligt fast på din rygsæk, så det ikke kan ryge af.

Indstil stropperne:
Rigtig mange mennesker får ikke indstillet deres rygsæk godt nok, og bærer derfor for meget vægt på skuldrene og for lidt på hofterne. Brug derfor tid på at indstille din rygsæk rigtigt, inden du bruger den første gang. Tip: Næsten hele rygsækkens vægt skal være på hofterne – ikke på skuldrene.

Husk det essentielle

 

Ofte glemmer folk essentielle ting som:

  • solcreme
  • snor
  • gaffatape
  • lommelygte
  • lommekniv
  • liggeunderlag
  • Sandaler

Sidstnævnte er rigtig dejligt at have med til de varme dage, og hvis du skal en tur ind i byen eller bare har brug for at få lidt luft til fødderne. De vejer ikke meget, og kan være rigtig gode for fødderne.

Et godt bud på nogle ergonomiske sandaler til en fornuftig pris er disse sandaler fra “Nature” . Du finder dem fx. hos LykkeByLykke.dk.

Det er ikke ligegyldigt, hvilken lommelygte du medbringer på ferien – skal det være en håndholdt, en pandelygte eller begge dele?

Udforsk de mange forskellige lommelygter, du kan medbringe på din telttur her (wattoo.dk).

Hvis du gerne vil have mulighed for at gemme alle dine minder fra din ferie, kan du med fordel også medbringe enten en dagbog eller begynde at skrive en blog med billeder og tekst fra din tur.

På denne måde vil du altid kunne se tilbage på din telttur og din ferie, og blive mindet om alle de fantastiske stunder, du havde i vildmarken.