Tag på interrail og oplev Europa på en ny måde

Man ender ofte med at tage til de samme feriedestinationer når man tager til Europa. Tit og ofte får man ikke set alt hvad de forskellige lande har at se på.

Interrail er en helt anderledes måde at opleve Europa på, hvor du oplever frihed og det at rejse på en ny måde.

Hvis du gerne vil lære hvordan du får mest ud af en interrail tur, samtidig med at du holder prisen nede, så læs med.

Bestem hvor lang tid du vil være afsted

Inden du tager afsted på din interrail tur, skal du bestemme hvor lang tid du har mulighed at være afsted, og hvor lang tid du har råd til at være afsted. Da du køber bilet til alle toge i Europa er der næsten ubegrænsede muligheder for hvad du kan opleve, men vores erfaring er at 3-4 uger er den optimale længde for denne type rejse.

Service title
Når du køber bilet har du mange forskellige muligheder og priser for billetter, hvilket du kan læse mere om på DSB’s hjemmeside.

Rejs sammen med dine venner

Det er altid sjovere at rejse sammen med nogle venner når man skal ud på interrail. Det giver både en sikkerhed, hvis man skulle komme i problemer, men det giver også mulighed for at dele nogle fantastiske oplevelser med sine venner.

Snak med de lokale i møder

En af de mest berigende oplevelser ved at rejse er at lære nye mennesker at kende. En god måde at møde lokale mennesker i de forskellige byer i kommer til hvis i er unge, er at bruge tjenester som tinder groups.

Det giver mulighed for at aftale med en anden gruppe af lokale eller andre rejsende at aftale at mødes.

I kan selvfølgelig også starte en samtale med nogle af de lokale, hvilket i nogle tilfælde kan føre til at i kan overnatte eller spise sammen med lokale.

Hav styr på rejseudstyret inden i tager afsted

Når i rejser afsted på interrail er det en god ide at pakke let, da det gør det lettere at have med på toget, og bære rundt på. Omvendt skal man også sørge for ikke at pakke i en så lille taske at du ikke har plads til tøj, solcreme og hvad der ellers er vigtigt at have med.

Noget af det mest oversete rejseudstyr, som er essentielt for den moderne rejsende med elektronik er en god powerbank. Selvom der er stikkontakter de fleste steder på hoteller og i de fleste toge, er det dejligt altid at have mulighed for at kunne lade telefonen, kameraet eller computeren op.

Bo billigt og brug flere penge på oplevelser

Selvom det er rart at sove godt, er det ikke hotellet du husker når du kommer hjem, men oplevelserne derimod. Der er mange der falder i fælden ved at bo godt i starten, og derfor ikke har råd til at opleve noget de sidste dage af ferien hvilket er ærgerligt.

Forsøg derfor at bo så billigt som muligt enten ved at bruge Airbnb til at leje et værelse eller hjem et sted, bo på et hostel eller spørg folk i møder om i kan overnatte hos dem.

Kom afsted og få oplevelser for livet

De sidste råd er at du ikke behøver at planlægge det hele hjemmefra. Charmen ved denne type ferie er at du bare tager derhen hvor du vil. Så få bestilt billetten hurtigst muligt og find ud af tingene som de kommer