Tre kreative gaveideer til campisten der har alt

Det er ikke altid nemt at give en ægte campist gaver. Det kan være endnu sværere, hvis vedkommende har alt i forvejen, og rigtig mange døjer med at finde en kreativ idé, som vækker reel glæde hos modtageren. Der findes dog ting, som kan få de fleste op ad stolen, og her får du nogle gode bud på det.

Er du på udkig efter den perfekte gave til en campist, som egentlig virker til at have det hele?

Transportabel barbeque

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men der findes faktisk en barbeque-kuffert, og for campisten er dette en ultimativ god gave. Kufferten er god på mange måder.

LÆS OGSÅ: Må jeg rejse på dagpenge?

Først og fremmest er den bare sindssygt blæret, og de fleste spærrer øjnene op, når du kommer gående med en hel potentiel fest i en taske.

Derudover er den bare ekstremt praktisk, hvis du kan nyde naturen.

Hvis man skal på kanotur, fisketur eller enhver form for camping, så er kufferten helt vildt smart. Den er nem at have med sig, den kan rengøres på ingen tid, og du kan hurtigt få bikses et lækkert måltid sammen, uanset hvilke omgivelser du befinder dig i. Skal du virkelig glæde en campist, og vil du gøre lidt ekstra ud af det, så er det altså lige sagen.

Du kan læse mere og finde gaven her hos boligjournalen.

Alt-muligt-kniven

Vil du gerne købe noget lidt mere lavpraktisk, så er en kniv med mange funktioner altid en god gave til campisten. En alt-muligt-kniv kan ofte virkelig hjælpe dig på vej i naturen, og du får med garanti brug for den før eller senere.

Kniven kan blandt andet have følgende ting i sig:

  • Forskellige knive. Det kan være en større knive, som kan bruges til at skære brødet eller mindre knive, som skal skære en snor over.
  • Det kan være rigtig praktisk at have en oplukker med sig, og hvorfor ikke bare have den som en del af lommekniven?
  • Hvis du vælger en lidt større udgave, kan der være en hammer indbygget. Det kan være rigtig praktisk, hvis du skal slå pløkker i eller have andre ting til at sidde fast.
  • Økse. Du kan få knive, hvor der er en økse i, og det er selvfølgelig for de lidt mere hardcore campister.

Service-sæt

Du kan også vælge det helt sikre og købe et fuldkomment sæt med service til campisten. Der findes udstyr, som er helt ideelt egnet til at være med på camping, og her kan man både på tallerkener, skåle, bestik og glas.

Det er en gave, som nok vil vække en smule mindre vild jubel hos modtageren end de to andre, men til gengæld går du aldrig galt i byen.